top of page

Zoek je een leuke band voor een feest, tuin of andere gelegenheid? 

Mail of bel me voor informatie!    info@totaalvanslag.nl     telefoon: 06 21555573

Radiant Wood 

Radiant Wood

Funky, pop en Latin tunes

Vanaf 2016 treed het duo regelmatig op tijdens lunch, borrel of feestgelegenheden. Waar Hans uitblinkt in zijn vrije improvisaties op sopraan en tenor saxofoon, staat Christine haar mannetje bij het besturen van haar ritme tandem waarbij ze ook nog zingt. Een unieke combinatie die je zelden tegenkomt.

 

Johnny's Music Institute

JMI speelt easy listening in een unieke bezetting. Met 2 zangers, synthesizer, bas en percussie ervaar je een nieuwe dimensie vol prachtige harmonieën gedragen in fijne ritmiek. 

 

JMI raakt de ziel en is zeer geschikt voor voor in tuinen of kleine zalen met luisterpubliek. Er wordt heerlijk akoestisch gespeeld. 

Orquesta Salsabor 

christine-80.jpg

Energieke Salsa

Orquesta Salsabor is een energieke salsa bigband met muzikanten uit Cuba, Argentinië, Curaçao en Nederland. Het orkest speelt de grote klassiekers van het traditionele latin en salsa bigband repertoire uit Cuba van onder andere Machito en Benny Moré. Daarnaast brengt Salsabor de 70/80-er jaren New York Salsa Dura stijl, de groovende muziek uit ‘el barrio’ van New York van salsa iconen als Eddie Palmieri, Willie Colon en het New Yorkse Spanish Harlem Orchestra.

De ingrediënten van een avondje Orquesta Salsabor zijn een pakkend repertoire, swingende salsa dansnummers en een goede sfeer!

Cinco del Este

Esquina Latina 

Esquina Latina

Feestelijke Latin 

 

Deze ervaren 5 latin muzikanten met een grote voorliefde voor Cuban Latin muziek toveren iedere locatie om tot een feestelijke dans gelegenheid.

Met ritmische coros, spitsvondige pregones, chevere tres solos, en een swingend ritme tandem van gitaar, bas en conga’s blijf je swingen. Wat een feest om naar deze band te luisteren. 

Met Buenas Vibras!                                    Un abrazo y nos vemos

ESQUINA LATINA

Volslagen Getikt

volslagengetiktninatulpWEB-11.jpg

Percussie ensemble Volslagen Getikt is opgericht in 2008 en bestaat uit vier percussionisten die een breed scala aan percussie instrumenten bespelen. Het ensemble biedt unieke zelfgeschreven composities. De warme klanken van de conga drums, funky cajon en felle slagen van de bongo en timbales worden afgewisseld met verrassende breaks, zang en soli. Swingende en opzwepende muziek waar je niet stil bij kan blijven zitten. 

Nina Tulp Fotografie

 

Swingende Percussie

Cinco del Este
Johnny's Music Institute

Son, Salsa en Bachata

Deze 5 gedreven musici uit het Oosten van het land verrassen u met heerlijke Son, Salsa en Bachata. Stil zitten is bij het horen van deze band geen optie, want het swingt de pan uit. Heerlijke latin muziek op geheel eigen wijze vertolkt. Populaire nummers van Celia Cruz, Sierra Maestra, Gloria Estafan en Juan Louis Guerra bekleden uw feest tot een aangename tropische verrassing. 

Volslagen Getikt maakt je vrolijk, brengt je in beweging en is geschikt voor feestjes, markten, festivals, runs etc. 

bottom of page