Totaal van Slag

Percussie onderwijs & Live muziek


Wil je één van de onderstaande bands boeken?

Mail of bel me voor informatie:

[email protected]     telefoon: 06 21555573


Radiant Wood

Radiant Wood brengt positieve vibes tijdens uw opening, feest, receptie of diner.


Een puur akoestische mix van aanstekelijke funk, pop en latin tunes. Songs van Madonna, George Michael en Stevie Wonder zullen bij velen een glimlach van herkenning op het gezicht toveren.


ConFusion Salsa

De salsa band ConFusion is een frisse, stevige band met een eigen sound.


De band bestaat uit 13 vaste muzikanten die zich hebben gevonden in hun passie voor Salsa en dat spat ervan af.


SaxOBeat

SaxOBeat's lounge muziek geeft uw receptie, bedrijfs- of privéfeest een aangename sfeer.

Laat u verrassen door deze unieke combinatie van elektronische muziek, jazzy saxofoon en swingende percussie worldbeats. SaxOBeat brengt een verscheidenheid aan mooie klanken, muzikale invalshoeken en gezelligheid. 

Zoet Hout


Zoet Hout is een zeer gevarieerd percussie ensemble welke is opgericht in 2017 door percussioniste Christine Schukking. De trommelaars van Zoet Hout voeren u mee op hun ritmische tapijt van West Afrika naar Midden en Zuid Amerika. Opzwepende ritmes, verrassende breaks en sferische arrangementen. Hou je van de diepe klanken van de djembé drum en de warme tonen van de conga drum?


Kom dan gezellig genieten van Zoet Hout.


Orquesta SalsaborOrquesta Salsabor is een energieke salsa bigband met muzikanten uit Cuba, Argentinië, Curaçao en Nederland. Het orkest speelt de grote klassiekers van het traditionele latin en salsa bigband repertoire uit Cuba van onder andere Machito en Benny Moré. Daarnaast brengt Salsabor de 70/80-er jaren New York Salsa Dura stijl, de groovende muziek uit ‘el barrio’ van New York van salsa iconen als Eddie Palmieri, Willie Colon en het New Yorkse Spanish Harlem Orchestra.


De ingrediënten van een avondje Orquesta Salsabor zijn een pakkend repertoire, swingende salsa dansnummers en een goede sfeer!


Volslagen GetiktHet percussie ensemble Volslagen Getikt is ondanks zijn kleine bezetting zeer divers en gevarieerd in klank en mogelijkheden. Met zang, conga's, timbales, cajon, bongo en vele handpercussie instrumenten biedt het ensemble een geheel eigen repertoire. Dit maakt het al 10 jaar bestaande ensemble bijzonder orgineel. De basis voor de ritmiek wordt gelegd met Caribische en Afrikaans getinte ritmes.


Volslagen Getikt is geschikt voor bij een run, markt, festival of een gezellig feestje en brengt je in beweging.