top of page

Zoek je een leuk muziek duo, percussie band of grote Salsa Bigband?

Mail of bel me!   info@totaalvanslag.nl   telefoon: 06 21555573

Radiant Wood 

Radiant Wood

Unieke combinatie

Vanaf 2016 treed het duo regelmatig op tijdens lunch, borrel of feestgelegenheden. Waar Hans uitblinkt in zijn vrije improvisaties op sopraan en tenor saxofoon, staat Christine haar mannetje bij het besturen van haar ritme tandem waarbij ze ook nog zingt. Een unieke combinatie die je zelden tegenkomt.

Met elkaar verbinden

Tijdens de concerten van Radiant Wood zorgt de interactie met het publiek voor een aangename verrassing. Christine vertelt hierover: ‘Zodra het publiek mee gaat klappen en zingen voel je de sfeer direct veranderen. De reactie van het publiek zorgt voor een voelbare verbinding met elkaar in een ontspannen en gezellige sfeer. Ik ga iedere keer met een fijn gevoel naar huis’.

Veelzijdigheid

Orquesta Salsabor 

Orquesta Salsabor

Energieke Salsa

Orquesta Salsabor is een energieke salsa bigband met muzikanten uit Cuba, Argentinië, Curaçao en Nederland. Het orkest speelt de grote klassiekers van het traditionele latin en salsa bigband repertoire uit Cuba van onder andere Machito en Benny Moré. Daarnaast brengt Salsabor de 70/80-er jaren New York Salsa Dura stijl, de groovende muziek uit ‘el barrio’ van New York van salsa iconen als Eddie Palmieri, Willie Colon en het New Yorkse Spanish Harlem Orchestra.

De ingrediënten van een avondje Orquesta Salsabor zijn een pakkend repertoire, swingende salsa dansnummers en een goede sfeer!

SaxOBeat

Volslagen Getikt

Volslagen Getikt.jpg

Swingende Wereldmuziek 

Volslagen Getikt staat onder leiding van percussionist Christine Schukking. Het is opgericht in 2008 en bestaat uit 5 percussionisten die een breed scala aan percussie instrumenten bespelen. Het ensemble biedt een uniek zelfgeschreven en gevarieerd wereldmuziek programma. De warme klanken van de conga drums, funky cajon en felle slagen van de bongo en timbales worden afgewisseld met verrassende breaks, zang en soli. Swingende en opzwepende muziek waar je niet stil bij kan blijven zitten. 

Volslagen Getikt maakt je vrolijk, brengt je in beweging en is geschikt voor feestjes, markten, festivals, runs etc. 

Spannende nummers als de Pink Panter en Mission Impossible worden afgewisseld met meezingers van Madonna, Paul Simon en Spargo. Ook de swingende Latin en Afrikaanse hits van Gloria Estafan, Manu Dibango of Yousou N’dour ontbreken niet. 

SaxOBeat.jpg

Loungy Worldbeats

SaxOBeat's lounge muziek geeft uw receptie, bedrijfs- of privéfeest een aangename sfeer.

Dit duo laat u verrassen door deze unieke combinatie van elektronische muziek, jazzy saxofoon en swingende percussie worldbeats. SaxOBeat brengt een verscheidenheid aan mooie klanken, muzikale invalshoeken en gezelligheid. 

bottom of page