Totaal van Slag

Percussie onderwijs & Live muziek

World Percussion Kids

vanaf 6 jaar


In groepsverband spelen we op verschillende percussie instrumenten. We leren de basis handtechnieken op conga, en cajon, stoktechnieken op timbales en drums en diverse handpercussie instrumenten bespelen. 

In de lessen staat het samenspel voorop. In eenvoudige lied structuren leren we ritmes uit o.a. het Caribische gebied en West Afrikaanse trommelculturen toe te passen. Verschillende maatsoorten, stops, breaks en vele andere muzikale basisbegrippen worden spelenderwijs aangeleerd. En… het is leuk om te doen!

Percussie Party 
Trommelen op je verjaardag :-)

In je eigen huis, met je eigen vrienden trommelen en schudden met vele verschillende percussie instrumenten. En als je het leuk vindt kun je nog aangeven welk thema je daarbij wilt. Als je bijvoorbeeld een piratenfeestje geeft, kan ik zorgen voor bijpassende stoere liedjes. Maar ook zonder thema is een percussie party heel leuk om te doen.

Een beleving die je niet snel zal vergeten !

De door mij meegebrachte percussie instrumenten hebben zoveel verschillende soorten klanken dat dit ontzettend leuk is om te ontdekken. Samen toveren we met al die mooie klanken een prachtig muziekstuk. 
Kosten:  €  135  inclusief kadootje voor de jarige

             Wanneer       : Het hele jaar, uitgezonderd vakanties.           

            Waar             : Cultura Ede, Molenstraat 45   
            Duur lessen : wekelijks 60 minuten   
            Kosten         : per 10 lessen € 103,35   

Trommel Kring
voor de allerkleinsten van 1 tot 4 jaar
 
We zingen samen bekende en minder bekende liedjes waarbij de kinderen mogen spelen op eenvoudige percussie instrumenten zoals: maracas, belletjes, handtrommeltjes, kindercajons, claves etc. Met z'n allen in een kring in een rustige en liefdevolle sfeer.
Muziek maken is niet alleen leuk, het heeft ook een positief effect op de intelligentie en sociale vaardigheden van je kind.


Privélessen vanaf 6 jaar

Wil je graag conga leren spelen, of vind je de cajon leuker ?
Ik geef les op conga, bongo, cajon, timbales, drums en handpercussie instrumenten zoals maracas, guïro, claves, shekere, tamboerijn, caxixi, etc. Er wordt gewerkt aan de techniek zodat je een mooi geluid krijgt. We behandelen verschillende Caribisch en Afrikaanse speelstijlen, en hoe je deze toe kan passen in de muziek. Afhankelijk van welke muziek jij leuk vindt, spelen we daar percussie bij. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je nog niet precies weet welk percussie instrument je wilt leren spelen. Dat is niet erg. In de les kom je er vanzelf achter wat je het leukste vindt.